Alle categorieën

Bedrijf Nieuws

Home > Nieuws > Bedrijf Nieuws

Volledig waterverdringend heisysteem (FDP)

Tijd: 2022-07-27 Hits: 120

Volledig waterverdringend heisysteem (FDP)

图片 4

Grondverdringende palen zijn geboorde ter plaatse gegoten betonnen palen die zijn geconstrueerd door een verdringend boorgereedschap in de grond te duwen met een roterende heistelling waarbij gebruik wordt gemaakt van zowel koppel als drukkracht. Het trillingsvrije systeem kan het betonverbruik helpen verminderen en minder grond produceren, vooral in vergelijking met andere heimethoden. Het is ideaal voor gebruik in losse en middeldichte korrelige bodems en zachte, samenhangende lagen.

FDP-systeem bestaat uit boor staaf, verplaatsingslichaam, starter en verloren bit. Aan het einde van FDP avegaar, er is een verwisselbare proefbit met beitels met ronde schacht of vissenstaart. De FDP-boor is voorzien van een betonvrijgavesysteem en is verkrijgbaar in verschillende lengtes.

KIMDRILL fabriceert de verdringende vijzel van 300 mm tot 600 mm en boorstang met zeskantverbinding in de gewenste lengte. We ondersteunen ook de aanpassing van verplaatsingsvijzels (FDP-vijzels), zoals spoed, type tanden, dikte en lengte, zoals de klant vraagt.