Alle categorieën

Bedrijf Nieuws

Home > Nieuws > Bedrijf Nieuws

Typen Behuizing drive-adapter

Tijd: 2022-07-27 Hits: 211

 Typen Behuizing drive-adapter

图片 3

We hebben verschillende soorten behuizingsaandrijfadapters om aan verschillende eisen te voldoen.

Type A: Het wordt ook wel genoemd omhulsel twister waar veel mee wordt gewerkt permanente omhulsels. Het heeft een Kelly-box om de Kelly-bar te verbinden en het beschikt over 4 poten die kunnen worden uitgestrekt om in de behuizing met verschillende diameters te passen.

Type B: Dit is het meest voorkomende type behuizingsaandrijfadapter. Het bovenste deel van de adapter zou de plaat van de roterende boorinstallatie en het onderste deel van de vrouwelijke behuizingsverbinding kan overeenkomen met de mannelijke verbindingen van de behuizingsbuizen. De vrouwelijke en mannelijke verbinding kunnen worden verbonden via de behuizingsbouten.

Type C: Dit type behuizingsadapter is voorzien van een kellybox die wordt gebruikt om de kellybar aan te sluiten.

Type D: Het belangrijkste voordeel van dit type behuizingsadapter is het verbinden van behuizingsbuizen met verschillende diameters via de bijbehorende vrouwelijke behuizingsverbindingen. Zoals u kunt zien, heeft deze twee vrouwelijke behuizingsverbindingen van verschillende afmetingen.

Raadpleeghttps://www.kimdrill.com/Casing-drive-adaptor/casing-drive-adaptor-for-rotary-drilling-rig voor meer details over de aandrijfadapter van de behuizing.